Skoleleder til FGU Vendsyssel i Frederikshavn

Vil du være med til at forme en ny uddannelse og sætte rammerne for at få unge i uddannelse og arbejde? Vi søger en leder til vores skole i Frederikshavn pr. 1. marts 2021. Møder du andre anerkendende og nærværende? Favner du bredt, både fagligt og kulturelt? Agerer du tydeligt, vedholdende og handlekraftigt som leder? Så er du måske den leder, vi er på udkig efter.

FGU Vendsyssel, en god vej til uddannelse og job

FGU Vendsyssel er en institution, der udbyder forberedende grunduddannelse (FGU) til unge mennesker mellem 16 og 25 år på tre forskellige spor. Undervisningen foregår både på værksteder, i undervisningslokaler og i form af virksomhedspraktik. I FGU Vendsyssel har vi skoler i Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev Kommuner og vi har desuden elever fra Læsø Kommune. FGU Vendsyssel har et samlet elevtal på 470.

Skolen i Frederikshavn har et tæt og udbygget samarbejde med den kommunale ungeenhed, uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet i Vendsyssel.

Skolen i Frederikshavn

FGU Vendsyssel ”Skolen i Frederikshavn” ligger i Elling nord for Frederikshavn. Skolen består af en hovedbygning samt en række værksteder indenfor et snævert geografisk område. Skolen udbyder 9 fagtemaer på PGU-sporet, 2 hold på AGU-sporet, EGU-spor på 45 elever i et udbygget erhvervsnetværk samt tre introducerende basishold. Vi er i gang med at udvikle dansk som andetsprogs- og ordblindevenlige læringsmiljøer på alle spor.

Skolen har:

 • 160 elever
 • 26 ansatte

Opgaven som skoleleder

Som skoleleder varetager du den daglige personaleledelse samt ansvaret for skolens pædagogiske/didaktiske retning og udvikling, den faglige kvalitet i undervisningen og relationsarbejdet samt organiseringen af praksis. Du vil være skolens ansigt udadtil og en stærk samarbejdspartner i lokalområdet. Du vil indgå i et tæt samarbejde i lederteamet, der består af direktøren, den administrative leder og de tre skoleledere. Du vil referere direkte til direktør Karen Marie Schytter.

I lederteamet løser vi udfordringerne sammen, komplimenterer hinanden, fordeler opgaverne og varetager selvstændige opgaver med et stort råderum og tydelig fælles retning.

Dine kvalifikationer

Vores medarbejdere vil møde dig som en anerkendende og nærværende leder. Du vil fremtræde positivt og imødekommende, som et opmærksomt, indlevende og deltagende menneske.

Du har…

 • ledererfaring indenfor uddannelsesområdet og/eller arbejdsmarkedsområdet
 • kendskab til målgruppen

Vi forventer at…

 • Du arbejder dialogbaseret og forstår at inspirere til følgeskab
 • Du søger pragmatiske løsninger
 • Du inddrager og uddelegerer
 • Du har evnen til at samle alle skolens faggrupper i respekt for deres faglighed og viden
 • Du har fingeren på pulsen, er kreativ og innovativ
 • Du er realistisk. Ved hvad der kan lade sig gøre på den korte og lange bane
 • Du er ”open minded” og har et bredt og mangfoldigt verdensbillede
 • Du er vedholdende og tydelig
 • Du er en kompetent og inspirerende formidler
 • Du vil være synlig i hverdagen og fremtræde som en handlekraftig leder
 • Du tror på, at glade medarbejdere arbejder bedst
 • Du agerer uhøjtideligt og med et smittende engagement

Vi tilbyder

En spændende stilling i en nyetableret uddannelsesinstitution, der udvikler sig i et højt tempo.
Du får løn efter gældende aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner for Forberedende Grunduddannelse (FGU).

Ansøgningsproces

Send ansøgning via knappen ”søg jobbet online” senest 12. januar 2021 kl. 12.00.

Der vil være to samtalerunder i ansættelsesprocessen. Første samtalerunde afholdes d. 19. januar. Anden samtalerunde har form som et interview og vil blive afholdt d. 22. januar 2021.

Tiltrædelse ønskes 1. marts 2021, gerne før.

Det indgår i ansættelsesprocessen, at der rekvireres straffeattest.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger vedrørende stillingen opfordres du til at kontakte direktør Karen Marie Schytter på telefon 2540 1503.

Relevante links:

Jobopslag oprettet:
december 15, 2020

Ansøgningsproces

Send din ansøgning igennem Jobindex´ QuickApply senest torsdag d. 12. januar 2021 kl. 12.00
Klik her for ansøgning

Der vil være to samtalerunder i ansættelsesprocessen. Første samtalerunde afholdes d. 19. januar. Anden samtalerunde har form som et interview og vil blive afholdt d. 22. januar 2021.

Tiltrædelse ønskes 1. marts 2021, gerne før.

For yderligere oplysninger vedrørende stillingen opfordres du til at kontakte direktør Karen Marie Schytter på telefon 2540 1503.

 

Del på facebook
Del på linkedin