Bestilling af Sikkerhedsudstyr

Bestil sikkerhedsudstyr

Her kan du bestille sikkerhedsudstyr – det koster kun forsendelsen/portoen. Du kan bestille orange sikkerhedsbånd til hatten, cap, vest, hundehalsbånd og hundesikkerhedsvest, altsammen i de størrelser, der passer dig og din hund.

Incitament til at sikre sig på jagten

Ordningen skal primært gøre nye jægere mere sikre på deres første jagter samt give incitament til, at jægeren fremadrettet selv anskaffer godt sikkerhedsudstyr. Opstår der problemer i forbindelse med at afgive ordren via hjemmesiden, kan du ringe på telefonnummer 40288397.

Har du problemer eller spørgsmål i forhold til materialet, kan du kontakte Leif Bach på telefon 40288397 eller mail lba@jaegerne.dk. Er varen ikke på lager, så kig tilbage på et senere tidspunkt, så har vi måske fået det igen.

Sikkerhedsudstyret udbydes af Tryg Forsikring, som varetager den obligatoriske jagtforsikring, som du betaler i forbindelse med dit jagttegn.

Betal kun forsendelse

Du skal betale 55 kroner for porto og ekspedition i forbindelse med bestillingen af sikkerhedsudstyret. Betalingen sker ved bestilling af varerne.

Sikkerhedsudstyret pakkes og sendes af FGU Vendsyssel. Det er også FGU Vendsyssel, der står for den hjemmeside, hvor du kan bestille sikkerhedsudstyr og betale for forsendelsen.  

Varen leveres via GLS og afleveres i den nærmeste GLS pakkeshop, som du kan finde her.

Du bliver adviseret om pakken via mail, hvorfor det er vigtigt, at din mailadresse er påført korrekt.

Størrelser

Det kan være svært at rådgive om de præcise størrelser, men her følger nogle vejledende størrelsesforslag.

Vest til hunden:

  • Ruhåret, korthåret, stor labrador og lignende = XL
  • Kleiner münsterländer, F1 labrador og lignende = L
  • Springerspaniel og lignende = M
  • Terrier, gravhund og lignende = S
  • Terrier, gravhund og lignende = XS

Vest til jægeren:

  • Bestil en størrelse større end du plejer at bruge i jakke.

ET SAMARBEJDE MELLEM: