Sidste nyt om Corona

18. maj 2022

1/2-22
Slut med
Krav om mundbind/visir for ansatte og besøgende.
Krav om Coronapas.

Der vil stadig være en opfordring til at tage bestik af situationen. Fortsat fokus på smitteforebyggelse. Rengøring, sprit, udluftning mv. Fokus på efterlevelse af Sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

25/1/22

Sundhedsstyrelsen er nu kommet med nye retningslinjer for nære kontakter og smittede med COVID-19.

– Kravet om selvisolation er ophævet, når man er nær kontakt. Dette gælder også husstandskontakter. Det betyder, at alle elever, som ikke er smittet med COVID-19, må komme i skole.

– Elever og medarbejdere, der er smittet med COVID-19 og som har symptomer, må komme i skole igen, når der gået 4 døgn fra den positive PCR-test er taget OG man ikke længere har betydelige symptomer på COVID-19.
Betydelig symptomer er: feber, ondt i halsen, vedvarende hosten og nysen.

– Elever og medarbejdere, der er smittet med COVID-19 og som lette/ingen symptomer har, må komme tilbage i skole, når der gået 4 døgn fra den positive test er taget.
Lette symptomer er løbenæse, ’kriller’ i halsen, enkelte host m.v. der typisk vil være forbigående, og hvor du ikke følger dig egentlig syg.

– Husstandskontakter anbefales nu test på 3. dagen – 3 døgn efter den smittede persons testtidspunkt.

– Elever og medarbejder der har symptomer skal som hidtil straks testes. Ved positiv hurtig/selvtest skal du i selvisolation og tage en PCR-test snarest mulig samme dag eller senest dagen efter. PCR-testen kan be- eller afkræfte om hurtig/selvteste har givet det rigtige svar. Hvis PCR-testen viser at du er negativ, og du ikke er syg, så skal du ikke i selvisolation. Hvis PCR-testen bekræfter at din test er positiv, så fortsæt din selvisolation.

Ovenstående retningslinjer trådte i kraft i går (25/1-22). Du kan læse mere om de nye retningslinjer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/emner/naer-kontakt-/generel-guide

Fra uafklaring til potentiale

“På FGU udvikler vi de unges potentiale. Vi giver dem en billet videre i livet, når vi gør dem klar til at begynde på en ungdomsuddannelse eller til

Læs mere »