Dronninglund

Naturskønne omgivelser og godt fællesskab

Skolen i Dronninglund er placeret i landlige omgivelser tæt på natur og alligevel ikke langt fra byen. Skolen er kendetegnet ved en overskuelig størrelse, hvor alle kender alle, og hvor dygtige og engagerede lærere hver dag skaber en hyggelig og behagelig stemning. 

Der tilbydes dagligt bustransport fra Brønderslev og Dronninglund til og fra skolen. Der går ca. 115 elever på skolen.

Adresse:
Lunderbjerg 6
9330 Dronninglund
RUTE

Kontaktoplysning til medarbejdere i Dronninglund – link

Værkstedsalg

FGU Vendsyssel har en lang række værksteder, der producere flotte og funktionelle produkter. Overskuddet fra salget går ubeskåret til at vedligeholdelse af og forbedring af vores værksteder.

På FGU Dronninglund fremstilles primært produkter til hus, have og natur. Alle produkter er fremstillet af vores dygtige elever med støtte fra faglærte lærere. Der er kælet for detaljerne og alt er udført med fokus på det gode håndværk.

Skoleleder

Leif Bach

Vejleder

Bent Kousholt Højer

Hvilke uddannelsesspor kan du gå på i Dronninglund?

Som elev på FGU i Dronninglund starter du dit uddannelsesforløb på et basishold. Her bliver du sammen med en vejleder klogere på, hvilket uddannelsesspor, der passer til dig. Der er mulighed for at gå på følgende uddannelsesspor.

Der arbejdes hovedsageligt med almene fag som dansk, matematik, engelsk, samfundsfag mv. Fagene anvendes i en praktisk sammenhæng, og der er fokus på helhedsorienteret undervisning, projekter og anvendelse af de faglige færdigheder.

Der arbejdes hovedsageligt med design, produktion, salg og videresalg af varer og serviceydelser. Der anvendes autentiske værkstedsfaciliteter og arbejdes med projekter eller events rettet imod forskellige målgrupper.

Der arbejdes hovedsageligt i en virksomhed med et konkret og praktisk fag. Den praktiske læring understøttes af undervisning, der er direkte knyttet til det fag, der arbejdes med.

PGU linjer i Dronninglund

I Dronninglund kan du vælge imellem følgende PGU linjer.

Handel og kundeservice

Der arbejdes med salg, kundeservice, markedsføring og administration i forbindelse med salg af produkter og serviceydelser.

Mad og ernæring

Vi arbejder med fremstillig af moderne og spændende mad. Vi bespiser ca. 150 mennesker dagligt med sundt og varieret kost.

Byg, bolig og anlæg - tømrer

I vores træværksted arbejder vi med fremstilling af produkter i træ.

Industri - smed

Vi arbejder med design og fremstilling af produkter i metal. Vi arbejder i et værksted med tidssvarende udstyr.

Omsorg og sundhed

På omsorg og sundhed arbejder vi med omsorgs- og sundhedsaktiviteter for børn, unge og ældre.

Kommunikation og medier

Vi arbejder med Office 365, udarbejdelse af websites, foto samt fremstilling/produktion og tjenesteydelser til kunder i form af brochurer, plakater, websites mv.

Bag om FGU Vendsyssel​

Hvordan er det at gå i skole på FGU Vendsyssel? Se med når eleverne giver deres bud på det.

Har du spørgsmål?

Snak med en studievejleder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil har spørgsmål til FGU eller gerne vil have en rundvisning på vores skole.

Overvejer du at starte på uddannelse?

Kontakt jobcenter

Hvis du gerne vil starte på FGU Vendsyssel, skal du tage kontakt til din uddannelsesvejleder i den kommune, hvor du bor. Se mere her: Bliv elev på FGU