Frederikshavn

Ro og hygge i dejligt landsbymiljø

FGU skolen i Frederikshavn emmer af ro og hygge. Skolen er placeret i et landsbymiljø tæt på naturen. Undervisningslokaler er lyse, rummelige og flere lokaler er helt nye. Du bliver undervist på mindre hold af dygtige og engagerede lærere.

Vores fællesområder er rustikke og hyggelige. Vi laver mange kreative, sjove, aktive og lærerige aktiviteter på kryds og tværs af skolen. Du kan glæde dig til fede oplevelser på holdene og på skolen.

FGU skolen i Frederikshavn er placeret i fredelige omgivelser i Elling, hvortil der dagligt kører bus. Der er ca. 150 elever på skolen.

Adresse:
Tuenvej 20
9900 Frederikshavn
RUTE

Kontaktoplysning til medarbejdere i Frederikshavn – link

Skoleleder

Jakob Colbjørn Flensborg

Vejleder

Anette V. Larsen

Vejleder

Mille Therese Søndergaard

EGU-Vejleder

Ib Christensen

Hvilke uddannelsesspor kan du gå på i Frederikshavn?

Som elev på FGU i Frederikshavn starter du dit uddannelsesforløb på et basishold. Her bliver du sammen med en vejleder klogere på, hvilket uddannelsesspor, der passer til dig. Der er mulighed for at gå på følgende uddannelsesspor.

Der arbejdes hovedsageligt med almene fag som dansk, matematik, engelsk, samfundsfag mv. Fagene anvendes i en praktisk sammenhæng, og der er fokus på helhedsorienteret undervisning, projekter og anvendelse af de faglige færdigheder.

Der arbejdes hovedsageligt med design, produktion, salg og videresalg af varer og serviceydelser. Der anvendes autentiske værkstedsfaciliteter og arbejdes med projekter eller events rettet imod forskellige målgrupper.

Der arbejdes hovedsageligt i en virksomhed med et konkret og praktisk fag. Den praktiske læring understøttes af undervisning, der er direkte knyttet til det fag, der arbejdes med.

PGU linjer i Frederikshavn

I Frederikshavn kan du vælge imellem følgende PGU linjer.

Handel og kundeservice

Der arbejdes med salg, kundeservice, markedsføring og administration i forbindelse med salg af produkter og serviceydelser.

Mad og ernæring

Vi arbejder med fremstillig af moderne og spændende mad. Vi bespiser ca. 150 mennesker dagligt med sundt og varieret kost.

Byg, bolig og anlæg - Maritimt håndværk

På vores “værft” arbejder vi med bådbygning og andet håndværk, der knytter sig til det maritime håndværk.

Byg bolig og anlæg – tømrer

I vores store og moderne træværksted arbejder vi med fremstilling af produkter i træ.

Industri - smed

Vi arbejder med design og fremstilling af produkter i metal. Vi arbejder i et værksted med tidssvarende udstyr.

Motor og mekanik

Vi arbejder med reparationer af alle mindre motorer samt bådmotorer. 

Miljø og genbrug

Vi arbejder med miljø og vi benytter genbrugsmaterialer. Vi anvender forskellige materialer som eksempelvis tekstil og plastic til fremstilling af nye produkter.

Omsorg og sundhed

På omsorg og sundhed arbejder vi med omsorgs- og sundhedsaktiviteter for børn, unge og ældre.

Bag om FGU Vendsyssel

Hvordan er det at gå i skole på FGU Vendsyssel? Se med når eleverne giver deres bud på det.

Har du spørgsmål?

Snak med en studievejleder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil har spørgsmål til FGU eller gerne vil have en rundvisning på vores skole.

Overvejer du at starte på uddannelse?

Kontakt jobcenter

Hvis du gerne vil starte på FGU Vendsyssel, skal du tage kontakt til din uddannelsesvejleder i den kommune, hvor du bor. Se mere her: Bliv elev på FGU