Praktiske oplysninger

Kost

På FGU er der obligatorisk madordning. Dette koster kr. 200 pr. måned. For dette beløb får du morgenmad, frokost eller brunch.

Rygning

Der må ryges på skolens dertil indrettede udendørs områder. Rygning kan ske i umiddelbar forlængelse af morgenmad og frokost. Spørg din lærer om konkrete regler for rygning på den skole, du går på.

Studiekort

Når du går på FGU, har du mulighed for at få et studiekort. Vi benytter det elektroniske studiekort fra Studiz, der fungerer som en app på din telefon. Her får du har nem adgang til en lang række studierabatter.

For at få studiekortet skal du downloade app’en Studiz på din telefon og registrere dig i app’en. Du skal bruge dit Unilogin. 

Du kan se mere om Studiz her: https://www.studiz.dk/

Transport

Går du på FGU skolen i Dronninglund har du mulighed for at blive hentet i bus fra Brønderslev og fra Dronninglund by.

Der kører offentlige busser til vores skoler i Frederikshavn og Hjørring. Vores mødetider er tilpasset køreplanen. Du kan finde de præcise køreplaner på Rejseplanen her.

Du har mulighed for at købe og benytte et ungdomskort til din bustransport. Dette kan bestilles her.

Bestilling af ungdomskort kræver, at du har et NemId, som kan bestilles her.

Forløbsplan, fravær og skema

Når du går på FGU bliver du oprettet i vores administration. Her kan du blandt andet se dit skema, særlige aftaler, og din forløbsplan. Du kan se dine oplysninger her

For at logge ind i Uddata+ skal du have et Unilogin, som kan bestilles her

Ferie

Alle elever har ferie i nedennævnte periode.

Efterårsferie 2021
Der er undervisningsfri for alle elever i uge 42.

Juleferie 2021
Der er juleferie for alle elever fra d. 23. december til og med 3. januar. Sidste skoledag inden julen er 22. december. Første skoledag efter nytår er d. 4.  januar 2022.

Vinterferie uge 8 – 2022

Sommerferie – 2022
Dato kommer senere.

Hvis du er tilmeldt FGU får du fortsat skoleydelse under ferie.

Fjernundervisning

Såfremt du i perioder har brug for at modtage undervisning online, sker dette via MS Teams. Du kan få adgang hertil via https://www.office.com/