Hjemsendelse af alle elever på FGU Hjørring

14. september 2020

Vi har i dag fået meddelelse om, at en elev på FGU i Hjørring har fået påvist Covid19. På dette grundlag er alle elever på Hirtshalsvej, Vidstrup og Dronningensgade hjemsendt indtil videre. 

Alle elever på FGU i Hjørring skal testes for coronavirus. Alle lærere, der har været i kontakt med den pågældende elev, skal ligeledes testes.

Kontaktlærerne vejleder eleverne om, hvor de kan blive testet for coronavirus. Ligeledes skal alle elever oplyse deres kontaktlærer om resultatet af testen. Kontaktlærerne vil tage kontakt til den enkelte elev herom.

Indtil testresultaterne foreligger, laves der virtuel undervisning. Når det er påvist, at man ikke er smittet med coronavirus, skal man igen møde til undervisning. Dette dog først efter aftale med kontaktlæreren.

FGU Vendsyssel overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tager derudover ekstra forholdsregler.

Del på facebook
Del på linkedin

Sidste nyt om Corona

1/2-22Slut medKrav om mundbind/visir for ansatte og besøgende.Krav om Coronapas. En række opfordringer vil blive ophævet, det gælder bl.a.: Undervisning i stamklasser er ikke længere

Læs mere »

EGU elever ved Krone Vinduer i Harken

Vores erhvervsgrundduddannelse (EGU) har fire elever ude ved Krone Vinduer i Harken. Find artikel på side 8: https://www.e-pages.dk/vendelboposten/585/ Del på facebook Del på linkedin

Læs mere »