Nyt tilfælde af covid 19

30. september 2020

Vi har i dag fået meddelelse om, at en elev på FGU i Hjørring har fået påvist Covid19. FGU Vendsyssel har været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed og følger deres retningslinjer. Der arbejdes på højtryk på at opspore smittekæder, og på sikre at alle får lavet de nødvendige coronatests.

De berørte elever er orienteret og har fået vejledning i, hvordan de skal forholde sig indtil de har modtaget svar på deres coronatests. I mellemtiden sker undervisningen virtuelt.

Kontaktlærerne vejleder eleverne om, hvor de kan blive testet for coronavirus. Ligeledes skal alle elever oplyse deres kontaktlærer om resultatet af testen. Kontaktlærerne vil tage kontakt til den enkelte elev herom.

FGU Vendsyssel overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tager derudover ekstra forholdsregler.

Del på facebook
Del på linkedin

Sidste nyt om Corona

1/2-22Slut medKrav om mundbind/visir for ansatte og besøgende.Krav om Coronapas. En række opfordringer vil blive ophævet, det gælder bl.a.: Undervisning i stamklasser er ikke længere

Læs mere »

EGU elever ved Krone Vinduer i Harken

Vores erhvervsgrundduddannelse (EGU) har fire elever ude ved Krone Vinduer i Harken. Find artikel på side 8: https://www.e-pages.dk/vendelboposten/585/ Del på facebook Del på linkedin

Læs mere »