Undervisning fra 5/1 2021

4. januar 2021

Godt nytår! Vi håber, at I alle kom godt ind i 2021, og vi glæder os til at se jer i det nye år.

Grundet fortsatte corona-restriktioner foregår alt undervisning på FGU Vendsyssel via Teams fra 5. januar og foreløbigt frem til 28. februar 2021. Alle elever er via kontaktlærerne orienteret om, hvordan undervisningen i praksis kommer til at forløbe. 

Skoleydelsen fortsætter uændret. I perioden, hvor fysisk fremmøde på FGU Vendsyssel ikke er muligt, vil der ikke blive trukket kostpenge. Bemærk også, at det er muligt at få refunderet indbetalte beløb til Ungdomskortet for den periode, hvor fysisk fremmøde ikke er muligt.

Der vil som vanligt blive registreret fremmøde, og ubegrundet fravær kan få konsekvenser for udbetalingen af skoleydelsen. 

Pas godt på jer selv og andre, hold afstand og husk god håndhygiejne. Vi glæder os alle til, at smittetrykket falder i et omfang, hvor en normal hverdag kan etableres både på og udenfor FGU Vendsyssel.

Del på facebook
Del på linkedin

Sidste nyt om Corona

1/2-22Slut medKrav om mundbind/visir for ansatte og besøgende.Krav om Coronapas. En række opfordringer vil blive ophævet, det gælder bl.a.: Undervisning i stamklasser er ikke længere

Læs mere »

EGU elever ved Krone Vinduer i Harken

Vores erhvervsgrundduddannelse (EGU) har fire elever ude ved Krone Vinduer i Harken. Find artikel på side 8: https://www.e-pages.dk/vendelboposten/585/ Del på facebook Del på linkedin

Læs mere »